Activity

  • Profile picture of ringlily5

    ringlily5 posted an update 1 year, 1 month ago

    Guláš je klasický recept na pohodlné jídlo, který se snadno připravuje. Na lahodnou večeři používá mleté hovězí maso, makarony a rajčatovou omáčku v jednom hrnci.

    Toto je skvělý recept na rychlou a snadnou večeři že si všichni pochutnají. Toto jídlo je skvělé vzít na večírky a na večírky.

    Ingredience

    Dokonalý guláš vyžaduje rovnováhu. Mělo by obsahovat dobré množství masa a omáčky. Tento recept je z jednoho hrnce a je ideální pro zaneprázdněné rodiny.

    Mleté hovězí maso, cibule a česnek jsou nezbytné. K tomu, aby se maso dusilo, je potřeba také voda nebo hovězí vývar.

    Přidejte mleté hovězí maso a cibuli do velké holandské trouby nebo hrnce na středně vysokou teplotu a opékejte je, dokud nezůstane růžové, rozlámejte je dřevěnou lžící. Poté slijte tuk. Přidejte vodu a rajčatovou omáčku. Poté vmíchejte worcesterskou omáčku, rajčata nakrájená na kostičky, sůl, bazalku a oregano.

    Přiveďte k varu, poté snižte teplotu na minimum a vařte 20 minut. Hustší omáčku můžete připravit tak, že poklici odstraníte a necháte ji vařte ještě několik minut.

    Techniky

    Guláš je tradiční jídlo, které miluje celý svět. Je to pikantní guláš, který kombinuje hovězí maso s rajčaty a bramborami a je ideální pro chladné zimní měsíce!

    Ale aby bylo dokonalé guláš recept, potřebujete správné ingredience a techniky. Pro křehké maso budete muset použít kvalitní maso se spoustou kolagenu.

    Hovězí maso musíte uvařit v bohatém vývaru s cibulí a česnekem, aby zůstalo vlhké. Dává mu chutný základ, který udrží pokrm vlhký a lahodný po dlouhou dobu.

    Hovězí maso je hlavní maso používané v guláši. Z jakéhokoli masa však lze připravit lahodná jídla. Ale v tradičních receptech na guláš je nejlepší maso k použití pečeně, protože má hodně mramorování a kolagenu.

    Varianty

    Guláš, tradiční maďarský guláš, který se připravuje z hovězího masa, zeleniny a papriky. Je to oblíbené jídlo ve střední a východní Evropě.

    Podává se tradičně s chlebem. Lze však podávat s chlebem nebo těstovinami.

    Tento recept je jednoduché a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které si může vychutnat celá rodina. Toto klasické jídlo se jistě stane oblíbeným pokrmem v domácnosti díky kombinaci slaných koření a přitažlivosti žebírek.

    Dušení je možné, takže si budete muset vybrat hovězí plátek, který je vhodný. Tyto mohou být kulaté, sklíčidlo nebo bok. Tyto kusy hovězího masa lze pomalu vařit a ve vývaru změknou.

    Můžete také přidat více zeleniny nebo koření pro extra chuť. Je to dobrý způsob, jak využít zbytky masa nebo jiných přísad. Namísto hovězího vývaru lze použít i zeleninový vývar.

    Recepty

    Dokonalé recept na segedín ský guláš jídlo je víc než maso a těstoviny. Je to také o koření a dalších přísadách, které dělají toto vydatné jídlo ještě chutnější.

    Smícháním různých kusů masa vznikne hovězí guláš nejlepší. To zajistí, že všechny kusy masa budou propečené rovnoměrně a pokrm nebude obsahovat tuhé nebo gumové kousky.

    Mleté hovězí maso opékejte ve velkém hrnci nebo holandské troubě, dokud již není růžové. Vypusťte většinu tuku, poté přidejte cibuli a česnek.

    Přidejte rajčatovou omáčku, rajčata nakrájená na kostičky, vodu, sójovou omáčku a italské koření. Dochuťte ochucenou solí. Přikryjte kastrol a snižte teplotu. Pokračujte ve vaření po dobu 5 minut, občas zamíchejte.

    Vmíchejte loketní makaronové nudle. Po jsou uvařené, přidejte nastrouhaný sýr čedar podle chuti a podávejte. Tento snadný guláš z jednoho hrnce je dav lahodné a dokonalé pohodlné jídlo pro chladné zimní noci. Abyste nasákli bohatou rajčatovou omáčku, podávejte ji s trochou zakysané smetany a křupavým chlebem.

Members

Groups

Products

Hanger Productions

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By continuing to browse on this website, you accept the use of cookies for the above purposes.